VARAUS

Klubi 57:n varaat helposti soittamalla Boomi ry:n toimistolle (puh. 040 834 2316, arkisin klo. 10-16), sähköpostitse tilat@boomi.fi tai käymällä paikan päällä Pinninkatu 57:ssa.
Toimisto ja puhelin ovat avoinna yliopiston lukukausien ajan arkisin klo. 10–16. Touko-elokuussa, sekä joulun ja uudenvuoden ajan toimisto on suljettu, ota tällöin yhteyttä suoraan tilavastaavaan: tilat@boomi.fi

Meihin saa myös yhteyden ympäri vuoden kätevästi Facebook Messengerillä: Klubi 57

Avain Klubille noudetaan Boomi ry:n toimistolta osoitteesta Pinninkatu 57 Ma-Pe klo 10-16. Avain luovutetaan vuokrapäivänä tai sitä edeltävänä päivänä. Vuokrauksen ollessa lauantaina tai sunnuntaina tapahtuu avaintenluovutus perjantaina. Vuokrasopimus kirjoitetaan samassa yhteydessä. Mikäli et itse pääse noutamaan avainta, voit valtuuttaa toisen henkilön tekemään sen puolestasi valtakirjalla (ks. alla). Loma-aikoina avaimet luovutetaan erikseen sovittuna ajankohtana tilavastaavan kanssa.

Avain tulee palauttaa Boomi ry:n toimistolle heti seuraavana arkipäivänä tuomalla se toimistolle sen aukioloaikana tai pudottamalla postiluukusta kirjekuoressa.

Valtakirja
Power of attorney

Klubi 57 vuokraehdot